Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na Faszerowane.

nazwa przepisu numer strony
Cebule faszerowane 488
Drób, ryż i kasza perłowa do faszerowanego drobiu 362
Jaja faszerowane (przekąski) 136
Jądra koguta na zimne przekąski, Faszerowane do garniturów 391
Kotlety jagnięce périgueux, faszerowane 341
Liście winogron, faszerowane 483
Ogórki faszerowane (przekąski) 133
Ogórki faszerowane a 481
Ogórki faszerowane b 481
Papryki faszerowane 490
Pieczarki faszerowane 475
Pomidory faszerowane 497
Pomidory faszerowane hussarde 497
Pomidory faszerowane karmelitanek 497
Pomidory faszerowane po portugalsku 497
Pomidory faszerowane po prowansalsku 497
Pomidory faszerowane po włosku 497
Pomidory faszerowane tradycyjnie 497
Pomidory faszerowane, zapiekane 497
Serca karczochów faszerowane 470
Skrzydełka drobiowe chipolata, faszerowane 388
Skrzydełka drobiowe w brytfannie faszerowane à la boulangère 388
Skrzydełka drobiowe z rusztu, faszerowane 388
Smardze forestière, faszerowane 475
Uszy cielęce faszerowane 312

Wyszukaj przepis

zobacz cały indeks