Wyszukaj przepis
Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na Gęś.
nazwa przepisu | numer strony |
---|---|
Anioły na koniu, anges à cheval (savorys) | 569 |
Babeczki chlebowe z wędzoną gęsią (przekąski) | 150 |
Confit z gęsi | 407 |
Gęś | 406 |
Gęś chipolata | 407 |
Gęś duszona z rzepą | 407 |
Gęś na sposób z visé | 407 |
Gęś pieczona po angielsku | 466 |
Gęś po alzacku | 406 |
Gęś po angielsku | 406 |
Gęś po bordosku | 407 |
Gęś po flamandzku | 407 |
Gęś w gulaszu | 407 |
Gęś w kasztanach | 407 |
Gęś z chrzanem | 407 |
Gulasz daube z gęsie (na zimno) | 407 |
Młoda gęś, pieczeń | 466 |
Pierś gęsia, wędzona (przekąski) | 137 |
Rolada wołowa fontanges | 298 |
Rolady cielęce fontanges | 325 |
Sos cielęcy zagęszczony (jus de veau lié) | 22 |
Syropy zagęszczone | 512 |
Zupa fontanges | 113 |
Zupa ogonowa zagęszczona | 124 |
Zupa z terapeny, klarowna lub zagęszczona | 125 |
Zupa żółwiowa, zagęszczona | 127 |
Zupy zagęszczone | 80 |