Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na Gęś.

nazwa przepisu numer strony
Anioły na koniu, anges à cheval (savorys) 569
Babeczki chlebowe z wędzoną gęsią (przekąski) 150
Confit z gęsi 407
Gęś 406
Gęś chipolata 407
Gęś duszona z rzepą 407
Gęś na sposób z visé 407
Gęś pieczona po angielsku 466
Gęś po alzacku 406
Gęś po angielsku 406
Gęś po bordosku 407
Gęś po flamandzku 407
Gęś w gulaszu 407
Gęś w kasztanach 407
Gęś z chrzanem 407
Gulasz daube z gęsie (na zimno) 407
Młoda gęś, pieczeń 466
Pierś gęsia, wędzona (przekąski) 137
Rolada wołowa fontanges 298
Rolady cielęce fontanges 325
Sos cielęcy zagęszczony (jus de veau lié) 22
Syropy zagęszczone 512
Zupa fontanges 113
Zupa ogonowa zagęszczona 124
Zupa z terapeny, klarowna lub zagęszczona 125
Zupa żółwiowa, zagęszczona 127
Zupy zagęszczone 80

Wyszukaj przepis

zobacz cały indeks