Wyszukaj przepis
Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na Klops.
nazwa przepisu | numer strony |
---|---|
Klops cielęcy | 325 |
Klops wiejski z móżdżków wołowych | 273 |
Klops z cykorii | 477 |
Klops z foie gras (na zimno) | 416 |
Klops z foie gras w przekroju (na zimno) | 416 |
Klops z wątroby cielęcej | 306 |
Klops z zająca (na zimno) | 424 |
Klops z zająca w przekroju (na zimno) | 424 |
Klops ze słonki (na zimno) | 442 |
Klops ze szczupaka, tradycyjny | 194 |
Klopsiki (przekąski) | 156 |
Klopsiki cygańskie (przekąski) | 156 |
Klopsiki dauphine (przekąski) | 156 |
Klopsiki joinville (przekąski) | 156 |
Klopsiki królowej (przekąski) | 156 |
Klopsiki kwiaciarki (przekąski) | 156 |
Klopsiki nantua (przekąski) | 156 |
Klopsiki normandzkie (przekąski) | 156 |
Klopsiki ostendzkie (przekąski) | 156 |
Klopsiki pasterskie (przekąski) | 156 |
Klopsiki po indyjsku (przekąski) | 156 |
Klopsiki pompadour (przekąski) | 156 |
Klopsiki wiktorii (przekąski) | 157 |
Klopsiki z bresse (przekąski) | 156 |
Klopsiki ze smardzami (przekąski) | 156 |
Klopsy na zimno | 65 |
Lekki klops z wątroby cielęcej | 306 |
Tradycyjny klops rybny (witlinek) | 216 |
Zimny klops z homara | 250 |
Zupa z klopsikami z wątróbki | 122 |