Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na baranie.

nazwa przepisu numer strony
Filety baranie, jagnięce 332
Jądra baranie 328
Kotlety baranie 329
Kotlety baranie bergeret (na zimno) 331
Kotlety baranie buloz 329
Kotlety baranie carignan 329
Kotlety baranie champvallon. 329
Kotlety baranie financière 329
Kotlety baranie laury 329
Kotlety baranie maintenon 329
Kotlety baranie montglas 330
Kotlety baranie murillo 330
Kotlety baranie muszkieterskie 330
Kotlety baranie na zimno 331
Kotlety baranie panierowane 330
Kotlety baranie po bretońsku 329
Kotlety baranie po parysku 330
Kotlety baranie po prowansalsku 330
Kotlety baranie pompadour 330
Kotlety baranie réforme 330
Kotlety baranie sévigné 330
Kotlety baranie valois., 330
Kotlety baranie villeroy 330
Kotlety baranie w przekroju (na zimno) 331
Medaliony baranie, jagnięce 333
Nerki baranie 334
Nerki baranie carvalho, smażone 334
Nerki baranie hussarde 335
Nerki baranie michel 335
Nerki baranie na szpikulcach po hiszpańsku 334
Nerki baranie na szpikulcach 334
Nerki baranie po piemoncku 335
Nerki baranie smażone na sposób berry 334
Nerki baranie smażone z szampanie 334
Nerki baranie turbigo 335
Nerki baranie vert–pré 335
Nerki baranie viéville 335
Nerki baranie zapiekane 335
Nerki baranie, stosowane receptury 335
Nogi baranie 333
Nogi baranie po rueńsku 333
Nogi baranie po tyrolsku 333
Nogi baranie poulette 333
Nogi baranie w gulaszu 333
Nogi baranie, różne sposoby przygotowywania 333
Ozory baranie 333
Ragout baranie z ryżem 338
Siodło baranie 335
Siodło baranie i jagnięce, pieczeń 464
Tylna część tuszy baraniej i jagnięcej, pieczeń 464
Wątróbki drobiowe i nerki baranie smażone w czerwonym winie 392
Żeberka baranie 328
Żeberka baranie na zimno 329