Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na chantilly.

nazwa przepisu numer strony
Bita śmietana, czyli krem chantilly 509
Cebrzyk i koszyk chantilly 537
Charlotte chantilly, na zimno 537
Ciasto normandzkie z chantilly (na zimno) 550
Jajka chantilly 166
Krem chantilly z owocami, na zimno (desery) 538
Krem chantilly, na zimno (desery) 538
Sos chantilly (jasny) 31
Sos chantilly (zimny) 40
Zupa chantilly 113

Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za  ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o  możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.