Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na miętą.

nazwa przepisu numer strony
Bakłażany w śmietanie 471
Bażant ze śmietaną 427
Bita śmietana, czyli krem chantilly 509
Borowiki w śmietanie 474
Bób w śmietanie 484
Brandade z dorsza ze śmietaną (solony) 211
Brukselka ze śmietaną 480
Comber z zająca w śmietanie 423
Cykoria ze śmietaną 477
Czyściec bulwiasty w śmietanie 482
Dorsz w śmietanie (solony) 212
Endywia w śmietanie 477
Farsz z panadą i śmietaną 55
Farsz ze śmietaną lub piana 55
Godiveau ze śmietaną 56
Groszek z miętą 490
Homar w śmietanie 248
Jajka w śmietanie 168
Kaczka nantejska pieczona z miętą 408
Kalafior w śmietanie 480
Kuropatwa ze śmietaną 431
Lody śmietanowe 554
Lody, kompozycja do lodów śmietanowych 554
Mandarynki ze śmietaną (na zimno) 546
Marchewki w śmietanie 473
Moscovite ze śmietaną 540
Moscovite ze śmietaną, różnorodne 541
Ogórki w śmietanie 481
Okra w śmietanie 484
Pieczarki w śmietanie 474
Purée ze świeżego groszku z miętą (zupy) 104
Royale ze śmietaną lub royale deslignac 86
Salsefia w śmietanie 496
Sałata w śmietanie 486
Sałatka z buraków w śmietanie (przekąski) 131
Smardze w śmietanie 475
Sos musztardowy na śmietanie (zimny) 42
Sos śmietanowy (jasny) 32
Sos śmietanowy angielski (cream–sauce) 38
Suflety z kukurydzy ze śmietaną 487
Szparagi ze śmietaną 471
Szpinak w śmietanie 482
Trufle w śmietanie 499
Udziec jagnięcy z miętą 343
Warzywa, wiązanie ​​warzyw śmietaną 468
Zad sarni ze śmietaną 419
Zapiekany dorsz śmietanowy (świeży) 210
Ziemniaki w śmietanie 492
Ziemniaki z miętą 493
Zupa purée ze szczawiu z makaronem vermicelli i ze śmietaną 114
Zupa purée ze szczawiu z tapioką i ze śmietaną 114