Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na poulette.

nazwa przepisu numer strony
Flaki wołowe w sosie poulette 294
Głowa cielęca poulette 323
Krezka cielęca poulette 307
Małże poulette 254
Móżdżek wołowy poulette 274
Nogi baranie poulette 333
Podniebienie wołowe z sosem poulette 291
Ratki cielęce poulette 313
Smardze poulette 476
Sos poulette (jasny) 35
Żabie udka poulette 256

Korzystając ze strony zgadzasz się na używanie plików cookie, które są instalowane na Twoim urządzeniu. Za  ich pomocą zbieramy informacje, które mogą stanowić dane osobowe. Wykorzystujemy je w celach analitycznych, marketingowych oraz aby dostosować treści do Twoich preferencji i zainteresowań. Więcej o tym oraz o  możliwościach zmiany ich ustawień dowiesz się w Polityce Prywatności.