Wyszukaj przepis
Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na stek.
nazwa przepisu | numer strony |
---|---|
Łosoś na zimno lub stek królewski z łososia na zimno | 204 |
Łosoś na zimno lub stek na zimno w krysztale | 203 |
Łosoś na zimno lub stek na zimno w winie chambertin | 203 |
Łosoś na zimno lub stek norweski z łososia na zimno | 204 |
Łosoś na zimno lub stek paryski z łososia na zimno | 204 |
Łosoś na zimno lub stek ryski z łososia na zimno | 204 |
Mostek barani | 334 |
Mostek barani po diabelsku | 334 |
Mostek barani po pastersku | 334 |
Mostek barani vert–pré | 334 |
Mostek barani z różnymi purée. | 334 |
Mostek jagnięcy | 343 |
Mostek wołowy | 292 |
Stek chambord z łososia | 201 |
Stek regencja z łososia | 202 |
Stek valois z łososia | 202 |
Stek z łososia daumont | 201 |
Stek z łososia lukullus | 201 |
Stek z łososia na zimno w maśle montpellier | 203 |
Stek z łososia nesselrode | 202 |
Stek z łososia po dieppońsku | 201 |
Stek z łososia po duńsku | 201 |
Stek z łososia po królewsku | 202 |
Stek z łososia po szkocku | 201 |