Wyszukaj przepis



kup książkę

Wypróbuj przepis Auguste Escoffiera na wina.

nazwa przepisu numer strony
Antrykot marszanda wina 275
Choesels po brukselsku (wołowina) 296
Farsz a, wieprzowina 58
Farsz b, cielęcina i wieprzowina 58
Gulasz daube (wołowina) 296
Gulasz daube po prowansalsku (wołowina) 296
Karbonada po flamandzku (wołowina) 295
Kiełabski crépinettes (wieprzowina) 357
Kiełbaski andouille (wieprzowina) 356
Kiełbaski andouillette (wieprzowina) 356
Kiełbaski andouillettes po burgundzku (Wieprzowina) 356
Kiełbaski andouillettes po lyońsku (Wieprzowina) 356
Kiełbaski crépinettes kopciuszka (wieprzowina) 357
Kiełbaski crépinettes truflowe (wieprzowina) 357
Melon z różnymi winami, mrożony (przekąski) 136
Nerki cielęce smażone w winach 320
Nerki wołowe marszanda wina 293
Pork pie (wieprzowina) 358
Smażona wołowina tołstoj 298
Sola w wielkich winach 226
Sztufada (wołowina) 297
Wieprzowina 347
Wieprzowina peklowana petit–salé 358
Wieprzowina solona, po angielsku 358
Wieprzowina, plastry i siekane mięso 357
Wołowina 271
Wołowina à la bourgeoise 276
Wołowina gotowana 276
Wołowina na zimno 277
Wołowina po burgundzku 276
Wołowina po flamandzku 276
Wołowina prasowana 299
Wołowina solona i wędzona 299
Wołowina soubise 277
Wołowina tradycyjna 276
Wołowina z noailles 277
Wołowina, cienkie plastry 296
Wołowina, filety à la dziczyzna 283
Wołowina, filety mignon 283
Wołowina, filety w plastrach 282
Wołowina, steak and kidney pie 295
Wołowina, steak and kidney pudding 295
Wołowina, steak and oyster pudding 295
Wołowina, steak pie 295
Wołowina, steak pudding 295
Wołowina, turnedo i medaliony, uwagi 283